FIN*Pikku-Piun kasvattajanimi hyväksyttiin Fifessä 27.2.1997. Varsinainen kasvatustyö alkoi, kun ensimmäinen pentue eli A-pentue syntyi 20.11.1997. Pentueita on tullut hiljalleen; 0-2 pentuetta vuodessa. Kasvatus on pienimuotoista. Pikku-Piun kissala sijaitsee Nurmijärvellä, Herusen kylässä, Hyvinkään kainalossa.

Ensimmäinen eurooppalaiseni ja siitosnaaraani on noviisina rekisteröity EP, EC Pikkupiun-Mörkö, DM, joka on väriltään musta. Kaikki kasvattini ovat jollain tavalla Mörön jälkeläisiä. Kasvattajanimeni tulee Mörön etuliitteestä. Kaikki siitoskissani ovat FeLV- ja FIV-testattuja. Niiden munuaiset on tutkittu PKD:n varalta ja veriryhmä on määritetty. Sienitesti otetaan kissalasta vuosittain. Vuosina 1999, 2002, 2007, 2010, 2011,2012 ja 2013 olin Suomen Eurooppalaiskissarengas r.y.:n (SER-FER) paras kasvattaja. Pikkupiun-Mörkö on ollut kolmena vuotena (1999, 2000 ja 2002) Suomen Eurooppalaiskissarengas r.y.:n paras siitosnaaras. Mörkö on jättänyt terveitä, kauniita, rodunomaisia ja hyväluonteisia jälkeläisiä, jotka ovat pärjänneet myös näyttelyissä. Useita sen jälkeläisiä on käytetty siitokseen. Lisäksi olin SER-FERin hallituksen jäsen vuosina 2002-2004. Tämänkin jälkeen olen toiminut mukana aktiivisesti SER-FERissä esim. hankkimalla mainoksia yhdistyksen lehteen eli SERRYyn ja tekemällä eurooppalaista tunnetuksi rotuna esittelynäyttelyissä.

Pikku-Piun kasvattien tuloksia SER-FERin, Kissaliiton ja SUROKin vuoden kissa -kilpailuissa ja erikoisnäyttelyissä:

1999: Pikku-Piun Black Beast (eur n) oli SER-FERin vuoden paras pentu ja Eurooppalaisten erikoisnäyttelyn paras pentu.
2001: EC Pikku-Piun Asterix (eur n) ja EC Pikku-Piun Akrakadabra (eur n) olivat SER-FERin vuoden parhaita aikuisia (jaettu sija).
2002: EC Pikku-Piun Blackmailer (eur n) oli SER-FERin vuoden paras aikuinen. Samana vuonna Blackmailer oli myös Kissaliiton III kategorian Vuoden Aikuinen kilpailussa 9. sijalla.
2005: Eurooppalaisten erikoisnäyttelyssä EC Pikku-Piun Blackmailer voitti paras turkinlaatu kisan ja EC Pikku-Piun Casanova (eur n) oli rodun paras kastraatti.
2006: EC Pikku-Piun Akrakadabra oli SER-FERin vuoden paras veteraani.
2007: SER-FERin vuoden aikuisia jaetulla sijalla olivat EC Pikku-Piun Akrakadabra, EC Pikku-Piun Forte Fortissimo, GIC Pikku-Piun Femme Fatale, IC Pikku-Piun Jadesoturi. IP Pikku-Piun Black Magic oli vuoden kastraatti. EC Pikku-Piun Akrakadabra oli myös vuoden veteraani (jaettu sija). CH Pikku-Piun Gilda oli vuoden siitosnaaras ja Pikku-Piun kissala oli vuoden kasvattaja. Kissaliiton vuoden kissat III kategorian kasvattajapisteissä Pikku-Piun kissala oli 6. sijalla ja SUROKin kasvattajapisteissä 3. sijalla. IP Pikku-Piun Black Magic oli SUROKin 3. paras kastraatti.
2008: GIP Pikku-Piun Black Magic oli SER-FERin paras kastraatti. PR&EC Pikkupiun-Rilla oli paras siitosnaaras.
2010: Pikku-Piun Nättityttö oli SER-FERin paras siitosnaaras ja FI*Pikku-Piun kissala oli vuoden paras kasvattaja.
2011: Pikku-Piun Clarissa oli SUROKin ja SER-FERin paras veteraani ja kissaliiton vuoden kissa tilastoissa 3. paras veteraani. FI*Pikku-Piun kissala oli toisena vuotena peräkkäin SER-FERin paras kasvattaja. Pikku-Piun Unelma oli Keski-Suomen Rotukissayhdistyksen vuoden 2011 10. paras pentu/nuori ja 3 kategorian paras pentu/nuori. Pikku-Piun Peppi Pitkätossu eli Peppi oli Pirkanmaan Rotukissayhdistyksen vuoden 2011 2. paras siitosnaaras. SP&EC Pikku-Piun Clarissa oli ruotsalaisen eurooppalaisyhdistyksen Europeringenin 4. paras kissa vuoden 2011 paras kissa kilpailussa. Pikku-Piun Ullastiina oli 8. paras ja SC Pikku-Piun Kultamuru, DVM eli 10. paras kissa.
2012: SER-FERin tulokset: Pikku-Piun Xerxes oli vuoden paras nuori, SP&EC Pikku-Piun Clarissa oli paras veteraani, GIP&SC Pikku-Piun Jadesoturi oli paras siitosuros ja IP&CH Pikku-Piun Peppi Pitkätossu oli paras siitosnaaras. Pikku-Piun kissala oli jo kolmantena vuonna peräkkäin SER-FERin paras kasvattaja.
GIP&SC Pikku-Piun Jadesoturi oli Kissaliiton 3. paras siitosuros ja SUROKin paras siitosuros. SP&EC Pikku-Piun Clarissa oli Kissaliiton 9. paras veteraani ja IP&CH Pikku-Piun Peppi Pitkätossu 11. paras siitosnaaras.
2013: Pikku-Piun Onneli ja IC Pikku-Piun Quurankukka olivat SER-FERin vuoden 2013 parhaita siitosnaaraita jaetulla sijalla. Quurankukka oli myös Suomen Rotukissayhdistyksen III kategorian paras siitosnaaras sekä Kissaliiton 4. paras III kategorian siitosnaaras. Pikku-Piun kissala oli SER-FERin paras kasvattaja neljännen kerran peräkkäin.

Olet tervetullut tutustumaan eurooppalaiskissoihini ja myös muihin lemmikkeihini!

Yhteystiedot
Marja-Liisa Ronkainen
Nurmijärvi
puh 040-527 6646
E-mail: m-l.ronkainen@luukku.com


Päivitykset & Uutiset

20.10.2014 Päivitetty etusivua, pentuja, pentuja tulossa sivuja sekä A2- ja B2-pentujen sivuja sekä muut lemmikkini sivuja. Pikku-Piun kissalle on luotu oma facebook-sivu!
15.10.2014 Pikku-Piun kissalaan on SYNTYNYT B2-PENTUE 22.4.2014 jossa 4 pentua ja C2-PENTUE 26.7.2014 jossa 2 pentua. Kaikki 6 etsivät vielä omaa kotia! Katso lisää pentuja sivulta! B2-pentueessa on ruskeatiikeripoika ja tyttö sekä musta ja sininen tyttö. Pennut ovat rentoja sylikissoja. Pennut ovat käyneet muutaman kerran näyttelyssä ja saaneet kehuja etenkin ihanasta ja luottavaisesta luonteestaan sekä lihaksikkuudestaan ja hyvästä EUR-tyypistään. C2-pennut ovat pikkutyttojä verrattuna B2-pentueen jytkyihin, mutta ovathan ne myös huomattavasti nuorempia. Pikkutytöt ovat todella reippaita ja rohkeita, kun ovat kasvaneet eri-ikäisten kissojen ja isompien kissapentujen seurassa sekä 45-kiloisen saksanpaimenkoiran kanssa.
18.2.2014 Pikku-Piun kissalaan on SYNTYNYT A2-PENTUE 29.1.2014! Uusi aakkoskierros aloitettiin Pörrin eli Pikku-Piun Quurankukan pennuilla! Pentueessa on kolme pentua; ruskeatabbyuros, ruskeatabbynaaras ja kilpikonnaruskeatabbynaaras. Katso pentuja sivulta! Pikku-Piun Östen on löytänyt kodin, mutta Älsä-neiti etsii vielä sijoituskotia. Päivitetty pentuja ja pentueet sivuja, pentuja tulossa sivua, Å-, Ä- ja Ö-pentujen sivuja.
12.1.2014 HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014! Pikku-Piun kissalan kotisivut ovat olleet hieman retuperällä, mutta taas uusia päivityksiä pitkästä aikaa. Pikku-Piun kissalaan syntyi vuonna 2012 kolme pentuetta. Kahdesta viimeisestä pentueesta on vielä 2 pentua jäljellä, jotka etsivät kotia; valkoinen, vihreäsilmäinen poika Pikku-Piun Östen eli Piimä on syntynyt 9.8.2013. Sinitiikerityttö Pikku-Piun Älsa etsii sijoituskotia. Älsa on syntynyt myös 9.8.2013, mutta on eri pentueesta kuin Piimä.
Uusia pentuja on syntymässä tammikuun lopussa sekä heti helmikuun alussa. Katso pentuja sivulta.
2.10.2012 X-pentueen Xerxes poika etsii vielä omaa kotia. Sisko Xenia etsii sijoituskotia, missä se voisi synnyttää kaksi pentuetta. Y-pentueen musta uros Ytimekäs Ylkä etsii omaa kotia. Z-pentueen punaiset pojat ja ruskeatiikerityttö Zambalaya vailla omaa kotia.
SERRY eli Suomen Eurooppalaiskissarengas järjesti eurooppalaisten erikoisnäyttelyn 11.8.2012 Uudenmaan Rotukissanäyttelyn yhteydessä. Pikku-Piun kissoilla meni hyvin näyttelyssä; kuusi Pikku-Piun kasvattia oli paneelissa eli loppukilpailussa ja peräti kaksi kissaa oli Best in Show (BIS) kissoja! Tuomarin parhaat kissat olivat SP&EC Pikku-Piun Clarissa, PR&SC Pikku-Piun Femme Fatale, PR&SC Pikku-Piun Jadesoturi, IC Pikku-Piun Quutar, CH Pikku-Piun Ullastiina ja Pikku-Piun Wenla. Quutar oli BIS naaras ja Wenla BIS nuori. Pikku-Piun Jadesoturi oli paras siitosuros ja Pikku-Piun Peppi Pitkätossu paras siitosnaaras. Onnittelut kissoille perheineen!
Pikku-Piun Xerxes osallistui seuraavana päivänä normaali näyttelyyn ja oli BIS pentu! Xerxesin isä Pikku-Piun Jadesoturi oli paras siitosuros ja Pikku-Piun kissala paras kasvattaja. Pikku-Piun Clarissa oli paras veteraani. Xerxes osallistui myös PIROKin näyttelyyn 16.9.12 ja oli tuomarin paras (TP) pentu.
Myös surullisia uutisia; Pikku-Piun kissalan kantanaaras EP&EC Pikkupiun-Mörkö siirtyi paremmille metsästysmaille 7.5.2012. Mörkö oli lähes 17 vuotta kuollessaan. Suuri suru, tyhjä olo ja ikävä on...
Päivitetty pentuja ja kissani sivuja.
11.7.2012 Pikku-Piun Z-PENTUE SYNTYI 1.7.2012! PENTUJA TULI PERÄTI 6 KAPPALETTA. PENTUEEN EMO ON CH MAIJASÖTNOS JA ISÄ FI*PIKKU-PIUN SUKLAASYDÄN! Lisää tietoja pennuista on pentuja sivulla. X-pennut ovat luovutusiässä. Päivitetty pentuja sivua sekä pentuja tulossa sivua. Uusia kuvia X- ja Y-pentujen sivuille. Z-pennuille tehty oma sivu.
18.6.2012 Pikku-Piun Ullastiina valmistui Ery-Sydin näyttelyssä 9.6.2012 Championiksi. Ullastiina oli myös Tuomarin paras naaras. Pikku-Piun Clarissa eli Elli oli samassa näyttelyssä Tuomarin Paras kastraattinaaras sekä värin paras musta kastraatti! Hopeatabby Miukumiinan Carissimalle eli Sissille on syntynyt ruskeatabby Pikku-Piun Quu-ukon eli Ukon kanssa hopeatabbytyttöpentu 31.5.! Pikkuprinsessa jää kotiin emonsa seuraksi. Onnittelut vanhemmille ja kasvattajalle! Päivitetty P-pentujen, R-pentujen, U-pentujen ja X-pentujen sivuja sekä pentuja sivua. Y-pennuille tehty oma sivu.
23.5.2012 Pikku-Piun Y-PENTUE SYNTYI 16.5.2012! Pentueessa on neljä poikaa. Isä on EC Kuutuulen Excalibur eli Eki ja emä IC Pikku-Piun Quurankukka eli Pörri. Pennuista lisää pentuja sivulla. CH Maijasötnos on tutkittu ultraäänellä ja se on kantava. Pentujen isä on Pikku-Piun Suklaasydän eli Sasu. Pennut syntyvät viikolla 26 eli juhannuksen jälkeisellä viikolla. Katso lisätietoja pentuja tulossa sivulta. Pikku-Piun Raparperi valmistui PIROKin näyttelyssä Tampereella 19.5.2012 Grand International Championiksi. Seuraavana päivänä PIROKin näyttelyssä eli 20.5.2012 Pikku-Piun Peppi Pitkätossu valmistui Premioriksi. Pepin tytär Pikku-Piun Unelma eli Ninja valmistui Championiksi ja sisko Ulpukka valmistui Premioriksi! Peppi Pitkätossu oli myös 3. kategorian paras siitosnaaras. Onnittelut kissoille perheineen! 20.5.2012 SP&EC Pikku-Piun Clarissa eli Elli oli Värin paras musta eurooppalaiskastraatti.
6.5.2012 X-pennut ovat saaneet nimensä! Päivitetty pentuja ja pentuja tulossa sivua sekä X-pentueen ja A-pentueen sivuja.
23.4.2012 PENTUJA SYNTYNYT! Pikku-Piun Jadesoturille ja Pikku-Piun Onnelille on SYNTYNYT VIISI PENTUA 17.4.2012. Pennut voivat hyvin ja ovat kasvaneet hienosti. Katso pentuja sivua. Silkkiturkin kissalaan on syntynyt Jadesoturille 6.3. yksi kilpikonnatabbypentu. Emo on Silkkiturkin Nokkela Neiti. Kassilan kissalaan on syntynyt 13.4. Pikku-Piun Rommirusinalle 3 pentua. Isä on Kassilan Guaranteed Gnome. Pikku-Piun Quurankukka on astutettu ja todettu ultraäänitutkimuksessa kantavaksi. Pennut syntyvät viikolla 20. Katso pentuja tulossa sivua. Pikku-Piun kissat ovat pärjänneet taas hienosti! Pikku-Piun Unelma eli Ninja oli Kes-Kisin näyttelyssä 18.2. tuomarin paras naaras. Ninja oli Keski-Suomen Rotukissayhdistyksen vuoden 2011 10. paras pentu/nuori ja 3 kategorian paras pentu/nuori. Pikku-Piun Peppi Pitkätossu eli Peppi oli Pirkanmaan Rotukissayhdistyksen vuoden 2011 2. paras siitosnaaras. Onnittelut kissoille perheineen! Pikku-Piun Clarissa eli Elli oli ruotsalaisen eurooppalaisyhdistyksen Europeringenin 4. paras kissa vuoden 2011 paras kissa kilpailussa. Pikku-Piun Ullastiina oli 8. paras ja Pikku-Piun Kultamuru eli Muru 10. paras kissa. Päivitetty pentuja ja pentuja tulossa sivua.
26.2.2012 V- ja W-pennut ovat muuttaneet omiin koteihinsa ja kotiutuneet hyvin. Lämpimät kiitokset sijoitusperheille hyvästä hoidosta! Kiitos Riitta ja Minna. Pikku-Piun Onneli on astutettu Pikku-Piun Jadesoturilla. Jos Onneli on kantava, on pentuja tulossa huhtikuun puolessa välissä. Tästä yhdistelmästä voi tulla myös mustia pentuja. Katso pentuja tulossa sivua. Pikku-Piun kissalan kasvatit pärjäsivät hyvin näyttelyissä viime vuonnakin. Kiitos aktiivisille omistajille! SP&EC FIN*Pikku-Piun Clarissa eli Elli oli SUROKin ja SER-FERin paras veteraani ja kissaliiton vuoden kissa tilastoissa 3. paras veteraani. FI*Pikku-Piun kissala oli toisena vuotena peräkkäin SER-FERin paras kasvattaja. IP&EC Pikkupiun-Rilla täytti 14.2.2012 10 vuotta! Kyllä aika menee nopeasti. Ihan kuin vasta eilen Rillapikkuinen olisi tullut taloon pienenä, pyöreänä, kömpelönä ja aivan ihastuttavan ystävällisenä löytökissana. Rekisteriin meni kaunokainen ja on nyt monen kissan esivanhempi. Pitkää ikää ja terveitä vanhuuden päiviä Rillalle. Päivitetty pentuja ja pentuja tulossa sivuja sekä V- ja W-pentueiden sivuja.
16.1.2012 Uusi vuosi ja uudet kujeet...Ennakkotiedoista poiketen FIN*Pikku-Piun Rosmariini valmistuikin vasta 31.12.2011 International Championiksi RUROKin näyttelyssä Lohjalla. Onnittelut Rosmariinille perheineen. SC FIN*Pikku-Piun Kultamuru sai kymmenennen värin paras arvonimen URK:n näyttelyssä 10.12.2011 ja on nyttemmin saanut DVM tittelin itselleen toisena Eurooppalaisena Suomessa. Ensimmäinen DVM tittelin saaja on Kultamurun isä PR&EC FIN*Pikku-Piun Akrakadabra. Onnittelut molemmille. SP&EC FIN*Pikku-Piun Clarissa oli tuomarin paras kastraattinaaras SUROKin näyttelyssä 14.1.2012. Päivitetty pentuja sivua.
17.12.2011 RAUHALLISTA JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2012! Päivitetty pentuja sivua ja korjattu V- ja W-pentueiden sivuja. Kiitos Kadi jälleen kerran sivujen päivityksestä.
11.12.2011 Päivitetty pentuja-sivua. Näyttelytuloksia URK:n Vantaan näyttelystä 10.12.2011; Pikku-Piun Untamo eli Unski oli Tuomarin paras nuori ja SC Pikku-Piun Kultamuru mustista aikuisista Värin paras. U-pentueen emällä CH Pikku-Piun Peppi Pitkätossulla oli siitosluokka ja Peppi oli 3. kategorian paras siitosnaaras. SC&EC Pikku-Piun Clarissa eli Elli oli jälleen kerran 3. kategorian paras veteraani! "Black is black", kuten Ellin voittajaksi valinnut tuomari Donatello Mastrangelo sanoi. Onnittelut kissoille perheineen.
30.11.2011 CH PIKKU-PIUN MUSKOTTI ELI MAIJA ON SYNNYTTÄNYT VIIKKO SITTEN 23.11.2011 NELJÄ RUSKEATABBYPENTUA! Katso pentuja sivua. V-pennuista uusia kuvia. SP&EC Pikku-Piun Clarissa eli Elli oli 3. kategorian paras veteraani 19.11.2011 ERY-SYDin näyttelyssä. IC Pikku-Piun Raparperi eli Pietro oli tuomarin paras uros 27.11.2011 TUROKin näyttelyssä. Onnittelut kissoille ja perheille. Päivitetty pentuja ja pentuja tulossa sekä linkkejä-sivua. V ja W -pentueille tehty omat sivut.
15.11.2011 FI*Pikku-Piun kissalan kantaemo EP&EC Pikkupiun-Mörkö, DM täytti 16 vuotta 25.9.2011! Pikku-Piun Quurankukka eli Pörri valmistui Tallinnan näyttelyssä 12.11.2011 International Championiksi (IC). Onnittelut Pörrille perheineen! Päivitetty pentuja sivua, Q- ja R-pentueiden sivuja.
2.11.2011 PIKKU-PIUN QUUTAR ELI TIRPPA ON SAANUT 31.10.2011 VIISI PENTUA! Katso pentuja-sivua. Ullastiina etsii edelleen sijoituskotia. Pikku-Piut ovat jälleen käyneet ahkerasti näyttelyissä. SUROKin näyttelyssä 30.7.2011 FI*Pikku-Piun Sininen Sointu valmistui Championiksi. Ulpukka ja Ullastiina aloittivat näyttelyuransa ja olivat molemmat tuomarin parhaita (TP) pentuja. FI*Pikku-Piun Clarissa oli niinikään tuomarin paras kastraatti sekä värin paras naaras. Ulpukka ja Clarissa taistelivat viimeiseen asti kategoriavoitosta ja hävisivät lopulta äänestyksen perusteella. RUROKin näyttelyssä 27. ja 28.8.2011 Unelma aloitti reippaasti näyttelyuransa ollen molempina päivinä kategorian paras pentu. Clarissa eli Elli oli lauantaina 27.8. tuomarin paras kastraattinaaras ja paras veteraaninaaras (BOX). 3.9.2011 PIROKin näyttelyssä Tampereella FI*Pikku-Piun Raparperi oli TP uros. Seuraavana päivänä 4.9.2011 Elli oli TP kastraattinaaras ja Ullastiina värin paras pentu. Sokerina pohjalla hieman yllättäen Peppi emo oli 3. kategorian paras siitosnaaras. Kes-Kis:n näyttelyssä Jyväskylässä 9.10.2011 FI*Pikku-Piun Rosmariini valmistui Championiksi. Onnittelut kaikille kissoille ja perheille. Päivitetty pentuja ja pentuja tulossa sivuja sekä R- ja S-pentueen sivuja.
29.6.2011 Ullastiina etsii vielä omaa kotia. Muut U-pentueen lapsukaiset ovat muuttaneet omiin koteihinsa. Näin nopeasti ja helposti eivät minkään pentueen lapsukaiset ole sopeutuneet uusiin koteihinsa. Ullastiina etsii sijoituskotia, jossa se voisi synnyttää 2 pentuetta. Ullastiina ja Ulpukka on ilmoitettu SUROKin näyttelyyn lauantaina 30.7.2011 Espoon Barona Areenaan. Myös muut Pikku-Piut ovat käyneet ahkerasti näyttelyissä! FIN*Pikku-Piun Peter Pan eli Pieta valmistui Tallinnassa 4.3.2011 Grand International Championiksi! FIN*Pikku-Piun Kultapoika eli Sulo valmistui 4.6.2011 Ruotsissa Grand International Premioriksi ja oli seuraavana päivänä tuomarin paras uros! FIN*Pikku-Piun Raparperi eli Pietro valmistui 11.6.2011 Latviassa International Championiksi. FIN*Pikku-Piun Quutar eli Tirppa valmistui ERY-SYDin näyttelyssä Hyvinkäällä 12.6.2011 Championiksi! Samassa näyttelyssä FIN*Pikku-Piun Clarissa eli Elli oli tuomarin paras kastraattinaaras. Onnittelut kaikille kissoille ja heidän perheilleen! Päivitetty pentuja-sivua, K-, P-, Q- ja R-pentueiden sivuja.
2.6.2011 Uusia kuvia U-pennuista pentuja sivulla. Pennut majailevat vielä Tampereella sijoituskodissaan kunnes saaneet molemmat rokotukset.
FIN*Pikku-Piun Quurankukka eli Pörri valmistui Championiksi PIROKin näyttelyssä 14.5.2011. Pörri oli myös tuomarin paras naaras! Onittelut Pörrille ja perheelle! FIN*Pikku-Piun Peter Pan eli Pieta oli samassa näyttelyssä myös paneelissa eli tuomarin paras uros. Onnittelut Pietalle ja perheelle! Q-pentueen sivua päivitetty.
9.5.2011 Uusia kuvia U-pennuista pentuja sivulla. U-pennuille tehty oma sivu. Päivitetty pentuja tulossa sivua. Tarmo ja Torsti ovat saaneet omat rakastavat kodit! Pojat ovat sopeutuneet koteihinsa hienosti.
11.4.2011 U-pentueen lapsosille on pidetty "kissanristiäiset". Pennuista kuvia pentuja -sivulla. Tarmo ja Torsti ovat menossa pääsiäissunnuntaina 24.11. RUROKin Helsingin näyttelyyn, jossa ne voi nähdä livenä. Hurmuripojat etsivät omaa, rakastavaa kotia.
23.3.2011 PIKKU-PIUN U-PENTUE syntyi 18.3.2011. Pentueeseen syntyi KUUSI hopeanväristä pentua. Pennuista lisää pentuja-sivulla. TARMO ja TORSTI etsivät vielä omaa kotia, katso uusia kuvia pentuja sivulta. Pikku-Piun Nättityttö oli SER-FERin 2010 vuoden paras siitosnaaras, onnittelut Murulle ja perheelle! Minä olin SER-FERin vuoden kasvattaja vuonna 2010. Kiitos kaikille kasvattieniomistajille, jotka toivat kissansa näyttelyihin. Teitä ilman kasvattajaluokan voittaminen ei olisi mahdollista! Pikku-Piun Peter Pan tuli kolmanneksi vuoden 2010 agilitykissakisassa:) Onnittelut Pietalle ja perheelle! Päivitetty pentuja ja pentuja tulossa sivua sekä F- ja T-pentueiden sivuja.
21.2.2011 Päivitetty pentuja ja T-pentueen sivuja, C- ja K-pentueen sivuja, kissani ja pentuja tulossa sivua. Tuulenpojan on todettu olevan väriltään sinihopeatiikeri, joten rekisterikirja meni uusiksi. SUROKin näyttelyssä Lahdessa 29.1.2011 ja 30.1.2011 Pikku-Piun Kultamuru ja Pikku-Piun Clarissa olivat molemmat molempina päivinä tuomarin parhaita kissoja. Lisäksi Clarissa eli Elli oli molempinä päivinä paras veteraani. Myös Pikku-Piun Peter Pan ja Pikku-Piun Sininen Sointu olivat tp-kissoja sunnuntaina 30.1. Minulla oli sunnuntaina neljä kasvattia paneelissa eli loppukilpailussa, jonka ansiosta olin sunnuntaina paras kasvattaja. Kiitos kasvattieni omistajille, kun toivat kissansa näyttelyyn ja sain näin kasvattajaluokan!! Onnittelut tp-kissoille ja heidän perheilleen. Elli valmistui sunnuntaina leikattujen kissojen korkeimpaan näyttelyluokkaan eli Supreme Premioriksi ja Muru leikkaamattomien korkeimpaan luokkaan eli Supreme Championiksi. PIKKU-PIUN PEPPI PITKÄTOSSU on astutettu tammikuun alussa ja todettu kantavaksi. Mikäli odotusaika ja synnytys menee suunnitelmien mukaan, pennut syntyvät viikolla 11. Lopuksi ikävä uutinen; Ruskeatiikeriuros PIKKU-PIUN ONNIMANNI on kadonnut ulkoilutarhastaan lokakuussa 2010 Loviisassa (entinen Ruotsinpyhtää) Ahvenkosken kylässä. Onnin koti on n. puolen kilometrin päässä 7-tiestä. Onnin perhe on huolesta sekaisin! Mikäli olet kuullut alueella nähdystä / löytyneestä ruskeatiikeri kissasta (leikattu uros), ilmoita minulle asiasta välittömästi. Onnille on laitettu mikrosiru.
7.1.2011 Päivitetty pentuja ja T-pentueen sivuja.
26.12.2010 "Tonttupojat" eli T-pentue syntyi 24.11.2010. Kuvia ja tarinaa pennuista pentuja-sivulla! Sininen Sointu ja Suklaasydän ovat lähteneet omiin koteihinsa ja käyneet jo parissa näyttelyssäkin menestyksekkäästi. Pikku-piun kissat ovat käyneet ahkerasti näyttelyissä syksyn aikana ja saaneet uusia titteleitä; Pikku-Piun Peter Pan eli Pieta ja Pietan emo Lumisade valmistuivat Tallinnan näyttelyssä 14.8.2010 International Championiksi. Samassa näyttelyssä valmistui Pikku-Piun Quu-ukko eli Ukko Championiksi. Pikku-Piun Raparperi eli Pietro valmistui Championiksi Ery-Sydin näyttelyssä Helsingissä 9.10.2010. Pikku-piun Qultakutri eli Netta valmistui lauantaina 27.11.2010 Turun näyttelyssä Championiksi ja velipoika Quu-ukko valmistui International Championiksi seuraavana päivänä myös Turun näyttelyssä. Onnittelut kaikille kissoille ja heidän omistajilleen! Pikku-Piun kissalassa juhlittiin 14.12.2010 jälleen kerran 10-vuotisjuhlia!! C-pentue täytti pyöreitä vuosia ja kotona oleva Elli eli Clarissa sai herkkuja osakseen. Onnittelut koko C-pentueelle! Kaikki sisarukset ovat vielä nuorekkaita ja vilkkaita kissoja. Päivitetty pentuja tulossa ja eri pentueiden sivuja. RAUHALLISTA JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA toivottaa Pikku-Piun kissalan väki!
15.9.2010 Päivitetty pentusivuja; Sininen Hetki ja Sininen Sävel ovat muuttaneet omaan kotiin. Siskokset pääsivät samaan kotiin, joten oma perhe teki tytöistä maailman onnellisimmmat siskokset! Sinitiikerityttö Sininen Sointu etsii sijoituskotia ja veli Suklaasydän etsii vielä omaa kotia. C-pentueen musta uros Pikku-Piun Cornelius etsii myös uutta kotia, poika on leikattu ja erittäin seurallinen, tottunut toisiin kissoihin.
2.8.2010 Päivitetty pentuja -sivua; uusia kuvia S-pennuista ja hieman kuulumisia. S-pennuille tehty oma sivu!
3.7.2010 Päivitetty pentuja -sivua; uusia kuvia S-pennuista ja pennut ovat saaneet nimet!
10.6.2010 PIKKU-PIUN S-PENTUE SYNTYI EILEN ILLALLA yllättäen muutamaa päivää ennen laskettua aikaa. Pentueen isä on CH FIN*Pikku-Piun Hattivatti ja emo Katinhännän Pegasus. Katso pentuja sivua! Päivitetty myös pentuja tulossa -sivua.
17.5.2010 Katinhännän Pegasus on tutkittu ultraäänellä ja todettu kantavaksi; pentujen odotetaan syntyvän viikolla 23. Katso pentuja tulossa -sivua. Pikku-Piun Peter Pan valmistui RUROKin näyttelyssä 24.4.2010 Championiksi ja sisko Pikku-Piun Peppi Pitkätossu valmistui Championiksi PIROKin näyttelyssä 16.5.2010. Onittelut Pietalle ja Pepille sekä molempien isäntäväelle! IP&EC Pikku-Piun Clarissa eli Elli valmistui RUROKin näyttelyssä 25.4.2010 Grand International Premioriksi ja IC Pikku-Piun Kultamuru valmistui samassa näyttelyssä Grand International Championiksi. Päivitetty pentuja tulossa, C-pentueen, K-pentueen ja P-pentueen sivuja sekä kissani, sijotuskissani ja linkkejä sivuja.
17.4.2010 Päivitetty pentuja ja pentuja tulossa-sivuja sekä linkit, Q-pentueen ja omat kissani sivuja. Sijoituskissoille on tehty oma sivu ja sitä päivitettiin. Quurankukka ja Quu-ukko ovat löytäneet sijoituskodit. R-pentueen ja Q-pentueen pennut ovat jo käyneet näyttelyissäkin. Rosmariini oli POH-KISin näyttelyssä Seinäjoella 6.3.2010 kategorian paras pentu. Onnittelut Rosmariinille ja perheelle! TUROKin näyttelyssä 27.3. Quu-ukko oli tuomarin paras pentu ja 28.3. oli Raparperi tuomarin paras pentu. Onnittelut pojille ja perheille! Lopuksi vielä iloinen pentu-uutinen; FIN*Katinhännän Pegasus (sinitiikeri EUR a 23) on astutettu CH FIN*Pikku-Piun Hattivatilla (ruskeatiikeri EUR n 23). Jos astutus onnistui, pennut syntyvät viikolla 23.
25.1.2010 Päivitetty pentuja ja Q-pentueen sivua. R-pennut kaikki ovat saaneet oman kodin ja kotiutuneet erittäin hyvin. Myös Quutar on muuttanut uuteen kotiin ja saanut seurakseen vuoden ikäisen kotikissa- ja burmatytön. Quuttarella on niin hauskaa uusien kavereidensa kanssa, ettei se ole ikävöinyt ollenkaan sisaruksiaan. Quu-ukko ja Quurankukka ovat vielä vailla omaa kotia. Jos joku kaipaa itselleen onnellisesti kehräävää sylikissaa, niin Ukko ja Pörri ovat ykkösvaihtoehtoja.
6.1.2010 HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2010! Päivitetty pentuja sekä muut lemmikkini -sivuja. Jurri-poika täytti vuoden 4.1.2010! Q-pentueen kaikki pennut ovat tulossa SUROKin näyttelyyn lauantaina 9.1.2010 Wanhaan Satamaan Katajanokalle! Q-pentueen tytöt Quurankukka ja Quutar ja urospentu Quu-ukko sekä R-pentueen poika Raparperi etsivät vielä omaa kotia.
27.11.2009 FIN*Pikku-Piun Kultapoika eli Sulo valmistui ISROKin näyttelyssä 15.11.2009 International Premioriksi! Onnittelut Sulolle ja perheelle. Päivitetty Q- ja R-pentueen tietoja pentuja -sivulta. Uusia kuvia Q- ja R-pennuista. Q-pennut ovat luovutusikäisiä 2 viikon kuluttua! Päivitetty K-, Q- ja R-pentueen sivuja.
2.11.2009 R-pentueen sivua päivitetty (nimet ja kuvia). Pikku-Piun Puuha-Pete on saanut kodin! Onneli etsii edelleen omaa / sijoitus- kotia.
18.10.2009 FIN*PIKKU-PIUN NÄTTITYTTÖ ELI MURU SYNNYTTI KOLME PENTUA 18.10.2009. Katso pentuja -sivua! Päivitetty pentuja sivulta O-, P- ja Q-pentueen kertomuksia. R-ja Q-pentueelle on tehty oma sivu ja Q-pentueesta on uusia kuvia. Jurrin kuva vaihdettu muut lemmikkini sivulle.
28.9.2009 EP&EC Pikkupiun-Mörkö, DM täytti 14 vuotta 25.9. Onnittelut Pikku-Piun kissojen kantanaaraalle! Q-pentueen pennuista on laitettu kuvia pentuja sivulle.
18.9.2009 CH FIN*Pikku-Piun Inachis Io synnytti 4 pentua perjantaina 18.9.2009, ruskeatabby-uros ja kolme kilpikonnatabby-naarasta. Pennuista tulee lähiaikoina lisää pentuja-sivulle. FIN*Pikku-Piun Nättityttö on ultrattu ja todettu kantavaksi, pentuja odotettavissa viikolla 42. Katso pentuja tulossa sivua.
17.8.2009 CH FIN*Pikku-Piun Inachis Io on tutkittu ultraäänellä ja todettu kantavaksi. FIN*Pikku-Piun Nättityttö on astutettu. Katso pentuja tulossa sivua. PR&EC FIN*Pikku-Piun Clarissa eli Elli ja PR&EC Pikkupiun-Rilla valmistuivat Tallinnassa 15.8.2009 International Premioriksi. CH FIN*Pikku-Piun Kultamuru valmistui samassa näyttelyssä International Championiksi. Rilla oli sekä lauantaina että sunnuntaina tuomarin paras kastraattinaaras ja Elli oli lisäksi sunnuntaina tuomarin paras kastraattinaaras. Päivitetty C- ja K-pentueen sivuja ja kissani sivua.
6.8.2009 Pentuja ja pentuja tulossa sivuja sekä K-pentueen sivua päivitetty. CH FIN*Pikku-Piun Kultapoika valmistui Premioriksi Kempeleellä POROKin näyttelyssä 5.7.2009. Onnittelut Sulolle ja kotiväelle! P-pennut myös kehräävät isäpapalle onnittelut
25.7.2009 Pikku-Piun sivut ovat siirtyneet uuteen osoitteeseen, koska Geocities- sivut lakkasivat toimimasta. Pentuja sivuja on päivitetty: uusia kuvia P-pennuista ja kuvauksia pentujen luonteesta. Pentuja tulossa sivua päivitetty.
12.6.2009 P-pennuista on lisätty pentusivulla (ja P-pentueen omalle sivulle) uusia kuvia. Yahoo-Geocities lopettaa nettisivupalvelun ja Pikku-Piun sivutkin joutuvat muuttamaan uuteen osoitteeseen. 13.6. alkaen näitä sivuja ei pysty enää päivittämään. Linkki Pikku-Piun sivuille tulee aikanaan SER-FERin (Suomen Eurooppalaiskissarengas) sivuille, kunhan päätän mihin sivuni siirrän (mahdollisimman pian).
7.6.2009 FIN*Pikku-Piun Femme Fatale eli Milli valmistui Supreme Championiksi ERY-SYDin näyttelyssä 6.6.2009. Milli oli myös komeasti TP-naaras ja näinollen meni paneeliin. Seuravana päivänä 7.6. FIN*Pikku-Piun Clarissa eli Elli valmistui Premioriksi ja FIN*Pikku-Piun Muskotti eli Maija Championiksi. Myös Elli oli lauantaina 6.6.2009 tuomarin paras. Onnittelut Maijan perheelle. Päivitetty pentuja sivua.
21.5.2009 P-pennuista laitettu kuvia pentuja-sivulle. P-pennuille tehty oma sivu.
16.5.2009 CH FIN*Pikku-Piun Lumisateelle ja CH FIN*Pikku-Piun Kultapojalle on syntynyt viisi pentua 14.5.2009. P-Pennuista lisää pentuja sivulla. O-pentueen sivuja myös muokattu.
5.5.2009 Pentuja sivua päivitetty; uusia kuvia ja juttua Onnelista ja Onnettaresta.
27.4.2009 FIN*Pikku-Piun Lumipyry valmistui RUROKin näyttelyssä 25.4.2009 Championiksi! FIN*Pikku-Piun Black Magic valmistui Supreme Premioriksi ja FIN*Pikku-Piun Jadesoturi Supreme Championiksi seuravana päivänä RUROKin näyttelyssä. Black Magic päätti näyttelyuransa loistavasti ollen myös tuomarin paras kastraattinaaras. Jadesoturi on puolestaan ensimmäinen Eurooppalainen, joka valmistuttuaan sai uuden SC-tittelin entisen Eurooppa Champion (EC) -tittelin sijasta. Onnittelut Pyrylle, Pippurille ja Punkerolle sekä myös kotiväelle! Onneli ja Onnetar olivat näyttelyssä mukana seuraneiteinä ja olivat todella reippaita ja rohkeita ja ihastusta herättäviä neitosia.
23.4.2009 Päivitetty kissani ja muut lemmikkini sivuja sekä pentuja ja kuvagalleria sivuja. Sivujen päivitys viivästyi kotisivujen teknisen ongelman takia, joka on nyt korjattu. B-PENTUE täytti 10 vuotta 25.3.2009. Onnittelut koko poppoolle!!! Pentue on yksi Pikku-Piun parhaimmista. O-pentueen pojat muuttivat omiin koteihinsa pääsiäisenä ja kaikki pojat ovat sopeutuneet hyvin uusiin koteihinsa. Tytöt etsivät vielä omia kotejaan. Onneli ja Onnetar ovat tulossa RUROKin näyttelyyn 25.4. ja 26.4. Myyrmäkihalliin, jossa ne ovat nähtävissä "livenä". PIKKU-PIUN LUMISADE on tutkittu ultraäänellä ja se on kantava; pennut syntyvät viikolla 20. Muskotti jää syntymäkotiinsa, joten se ei etsi enää kotia.
21.3.2009 Päivitetty sekä pentuja että pentuja tulossa sivua. Pennuista on tulossa uusia kuvia pentusivulle joko huomenna tai ylihuomenna. Samalla päivitetään muut lemmikkini sivua. Meille on tullut uusi perheenjäsen!!
1.3.2009 Päivitetty etusivua; Suomen Eurooppalaiskissarenkaan vuoden 2008 parhaat kissat palkittiin eilen. Omien kasvattieni tulokset löydät ylempää tekstistä. Muiden kissojen tulokset löytyvät SER-FERin kotisivuilta. Onnea kaikille palkituille kissoille ja omistajille!
18.2.2009 Päivitetty pentuja -sivua; pentujen kuviot määritetty.
15.2.2009 Päivitetty pentuja -sivua.
8.2.2009 Pentuja sivua päivitetty O-pentueen osalta. Pennuista tulee uusia kuvia sivuille huomenna. Kiitos Kadi jälleen avusta!!!
28.1.2009 FIN*Pikku-Piun Lumisade valmistui Championiksi Lahdessa 25.1.2009. Päivitetty L-pentueen sivua.
21.1.2009 Pentujen nimet ja kuvia laitettu pentuja sivulle. O-pentueelle tehty oma sivu.
15.1.2009 CH FIN*Pikku-Piun Kultamurulle ja CH Scarborough Vodoo Baladevalle on syntynyt kuutoset 14.1.2009! Katso pentuja sivulta pentujen tiedot.
24.12.2008 RAUHALLISTA JOULUA JA MENESTYKSEKÄSTÄ VUOTTA 2009! MERRY CHRISTMAS AND HAPPY YEAR 2009!
7.12.2008 FIN*Pikku-Piun Gilda eli Silmu valmistui 6.12.2008 Ruotsissa International Championiksi. Onnittelut Silmulle ja perheelle. KULTAMURU on tutkittu ultraäänellä ja se on kantava. Pentujen odotetaan syntyvän viikon 3 alussa.
17.11.2008 FIN*Pikku-Piun Jalokivi eli Jade valmistui 15.11.2008 Tallinnassa International Championiksi. FIN*Pikku-Piun Kultamuru on astutettu; katso pentuja tulossa sivua.
28.10.2008 N-pentueen lapsukaiset ovat lähteneet omiin koteihinsa ja myös viihtyneet siellä hyvin. Ella, Jade ja Muskotti etsivät vielä sijoituskotia, katso Pentuja-sivu.
13.10.2008 Ruskeatabbynaaraspentu FIN*Pikku-Piun Muskotti (EUR n 22) etsii omaa sijoituskotia. Katso tiedot Pentuja-sivulta.
5.10.2008 FIN*Pikku-Piun Kultamuru valmistui Championiksi Tampereella 4.10.2008. FIN*Pikku-Piun Isildur Ice valmistui Championiksi 5.10.2008 PIROKin näyttelyssä Tampereella. Paljon onnea molemmille Muruille ja myös kotiväelle!
1.10.2008 Pentuja-sivulle laitettu uusia kuvia N-pennuista. Päivitetty Pentuja tulossa -sivua.
28.9.2008 Päivitetty Pentuja-sivua.
7.9.2008 FIN*Pikku-Piun Kultapoika eli Sulo valmistui Championiksi 6.9.2008 Seinäjoella. Paljon Onnea Sulolle ja kotiväelle!
2.9.2008 Päivitetty Pentuja-sivuja, pennuista kuvia ja N-pentueelle on tehty oma sivu.
12.8.2008 M-pentueen pennut ovat kaikki varattuja. N-pennuilla on nimet! CH FIN*Pikku-Piun Jalokivi (EUR n 22) ja Ellaneiti (EUR n) etsivä uutta kotia!! Katso pentuja -sivua.
3.8.2008 GIC FIN*Pikku-Piun Femme Fatalelle ja GIC Simeonille syntyi kolme pentua 2.8.2008. Katso pentuja sivulta pentujen tiedot!
29.7.2008 Uusia kuvia M-pennuista pentuja -sivulle.
10.7.2008 Päivitetty pentuja -sivua.
2.7.2008 ETSINTÄKUULUTUS!!! FIN*Pikku-Piun Heinähattu (EUR n) eli Nekku on kadonnut 1.6.2008 kotoaan Espoon Rastaspuistosta Tatartieltä. Nekku on väriltään kokomusta ja kooltaan pieni (voi jopa luulla puolivuotiaaksi pennuksi). Nekulla on keltaiset silmät, hännän päässä on koukku (knikki) ja sille on laitettu niskaan mikrosiru (luettavissa erillisellä lukulaitteella). Nekku on steriloitu. Nekku on ollut aina sisäkissa ja on todennäköisesti arka ulkona. Kotonaan se on erittäin seurallinen sylikissa. Nekku on voinut vaeltaa kauaksikin, joten jos tunnet kyseisen alueen asukkaita, pyydätkö heitä tarkkailemaan alueen kissoja. Ilmoita havannoistasi Päivi Leikolalle p. 050-352 3662 tai minulle p. 040-527 6646.
26.6.2008 GIC FIN*PIKKU-PIUN FEMME FATALE odottaa pentuja! Katso pentuja tulossa -sivulle.
17.6.2008 Päivitetty pentuja-sivua. 13.6.08 lisätty kuvia kissani, kuvagalleria (Bisse 12 v), I- ja J-pentueiden sivuille.
12.6.2008 CH Pikku-Piun Inachis Iolle ja CH Scarborough Vodoo Baladevalle syntyi kolme ruskeatabbytyttöpentua 11.6.2008. Katso tiedot pentuja sivulta! Katso myös pentuja tulossa sivu.
10.6.2008 Pikku-Piun Black Magic valmistui Ery-Sydin näyttelyssä 8.6.2008 GIP:ksi! Paljon onnea Pippurille sekä Eilalle ja Sakelle! Pikku-Piun Jadesoturi valmistui samassa näyttelyssä GIC:ksi ja Pikkupiun-Rilla Premioriksi.
1.6.2008 Päivitetty pentuja suunnitteilla sivua.
21.5.2008 Saksanpaimenkoirani BISSE eli Bacteroides Vega täytti tänään 12 vuotta!! Syntymäpäivää juhlittiin maksalaatikkokakulla. Kuvagalleriaan on tulossa myöhemmin kuvia ikäisekseen hyväkuntoisesta syntymäpäiväsankarista.
9.5.2008 Myös ruskeatabby (EUR n 22)CH PIKKU-PIUN INACHIS IO ON KANTAVANA. Pennut syntyvät viikolla 24.
21.4.2008 Ruskeatabby (EUR n 22) CH PIKKU-PIUN JALOKIVI ODOTTAA PENTUJA; pennut syntyvät viikolla 22. LUMITUISKU on löytänyt oman kodin, hopeanhohtoinen sisar LUMISADE etsii edelleen sijoituskotia.
9.4.2008 Uusia kuvia pentuja-sivulle, I-pentueen, K-pentueen ja L-pentueen sivuille.
8.4.2008 FIN*RedDragon's kissalaan Helsingin Herttoniemeen syntyi kolme punatabbypoikaa (EUR d 22) 30.3.2008! Isänä pentueessa on oma kasvattini punatabby Pikku-Piun Isildur Ice (d 22) ja emänä punatabby (d 22) Dina. Kuvia pennuista löydät pentuja-sivun alalaidasta.
6.4.2008 Päivitetty pentuja ja pentuja tulossa sivuja.
23.3.2008 Vuoden 2007 SER-FERin parhaat kissat on jälleen valittu ja palkittu. Pikku-Piun kissojen osalta tulokset ovat luettavissa ylempää tekstistä. Muut tulokset löydät SER-FERin kotisivuilta. Paljon onnea kasvateilleni ja heidän omistajilleen. Vuoden kasvattajana etenkin kiitän kaikkia kasvattieni omistajia, sillä ilman aktiivisia, näyttelyissäkäyviä omistajia ei voi myöskään olla vuoden kasvattajaa!!!
25.2.2008 Söpöliini eli Kultahippu on saanut oman kodin. L-pentue on luovutusiässä lauantaina 1.3.2008. Pentusivuja päivitetty.
30.1.2008 L-pentueen sivulle vaihdettu uudempia kuvia.
13.1.2008 Etsin sijoituskotia Kultamurulle (n) ja Lumisateelle (ns 22). Katso lisätietoja pentuja-sivulta. Kultahippu ja Lumituisku ovat vielä omaa perhettä vailla.
1.1.2008 Päivitetty pentuja ja kissani sivuja. Kuvagalleriaan ja eri pentueiden sivuille on lisätty kuvia. K- ja L-pentueille on tehty omat sivut. Kiitos Kadi taas vaivannäöstä!!!
22.12.2007 L-PENTUEEN lapset ovat saaneet omat nimensä ja niistä on kuvia pentueet ja pentuja sivulla.
15.12.2007 EC PIKKUPIUN-RILLALLE syntyi 7.12.2007 keisarinleikkauksella kolme pentua; hopeatabbyuros ja -naaras sekä ruskeatabbynaaras. Pennuista lisää pentuja täällä sivulla. Peppuli on saanut kodin. Söpöliini etsii edelleen omaa kotia.
22.11.2007 A-PENTUE täytti 20.11.2007 10 vuotta, joten Pikku-Piun kissalakin täytti 10 vuotta. Paljon onnea komealle kollikaartille. K-PENTUEESTA kotia etsivät vielä kaksi sysimustaa siskosta Kultahippu ja Kultapieni. Katso tyttöjen luonnekuvausta pentueet & pentuja sivulta kohdasta pentuja täällä.
29.10.2007 EC Pikkupiun-Rilla on astutettu CH Miukumiinan Beniaminolla. Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 49. Pentujen mahdolliset värit hopea- ja ruskeatabby.
22.10.2007 K-pentue on muuttanut Nurmijärvelle! Kolme tyttöä etsii vielä kotia. Linkit-sivuille on lisätty uusi osoite.
2.10.2007 Kolme mustaa tyttöä vielä vapaana Kulta-pentueesta! Katso pentueet- ja pentuja sivua, ja klikkaa pentuja täällä!
13.9.2007 Päivitetty etusivua ja kissani-sivua.
11.9.2007 Pentuja -sivua päivitetty.
27.8.2007 K-pentueen kuvia pentuja -sivulla.
21.8.2007 Pikku-Piun Jadesoturi eli Punkero valmistui 18.8.2007 Tallinnassa International Championiksi. Punkero oli 19.8.2007 Tuomarin Paras uros. GIC Pikku-Piun Femme Fatale oli sekä 18.8. että 19.8.2007 Tuomarin Paras naaras.
17.8.2007 K-pentueen pennuilla nimet! Katso pentuja -sivua.
31.7.2007 Pikku-Piun Dominalle on syntynyt viisi mustaa pentua!! Katso lisätietoja pentueet ja pentuja -sivulta. IC Pikku-Piun Femme Fatale valmistui Grand International Championiksi 28.7.2007 Surokin näyttelyssä Helsingissä. Pikku-Piun Inachis Io ja Iris Sibirica valmistuivat seuraavana päivänä Championeiksi Surokin näyttelyssä! Paljon onnea tytöt!
10.6.2007 Pikku-Piun Forte Fortissimo valmistui Eurooppa Championiksi 9.6.2007 Latviassa! Paljon onnea Fridalle ja perheelle!
27.5.2007 Veljekset Pikku-Piun Hattivatti ja Histamiini valmistuivat Championiksi Pirokin näyttelyssä 19.5.2007. Onneksi olkoon pojat! IC Pikku-Piun Domina on astutettu uudelleen EC Pikku-Piun Akrakadabralla.
2.4.2007 Pikku-Piun Clarissa ja Pikkupiun-Rilla valmistuivat Eurooppa Championiksi Turokin näyttelyssä 25.3.2007. EC Pikku-Piun Ahmed Ahne valmistui samassa näyttelyssä Eurooppa Premioriksi. Paljon Onnea Viski! IC Pikku-Piun Domina on astutettu EC Pikku-Piun Akrakadabralla!!
6.3.2007 Päivitetty muut lemmikkini -sivua ja korjattu titteleitä.
20.2.2007 Sivuja päivitetty: lisätty kuvia eri sivuille, titteleitä päivitetty.
15.9.2006 Pikku-Piun Gildalle eli Silmulle on syntynyt pentuja 19.7.06; kaksi ruskeatabbytyttöä ja yksi ruskeatabbypoika sekä musta tyttö. Pennuista on kuvia pentueet ja pentuja -sivuilla.
21.3.2006 Muutama linkkiosoite korjattu.
18.3.2006 Kuvia lisätty G- ja J-pentueiden sivuille.
13.2.2006 Kuvia lisätty kuvagalleriaan, pentusivuille, omat kissani ja muut lemmikkini -sivuille.
21.1.2006 Päivitetty pentu-sivut.
9.1.2006 J-pentue syntyi 8.1.2006: Kaksi ruskeatabbypoikaa ja yksi ruskeatabby tyttö.
28.12.2005 I-pentue syntyi jouluaattona 24.12.2005: Neljä pentua; kaksi kilpikonnaruskeatabbytyttöä, ruskeatabbytyttö ja punatabbypoika. Emo ja pennut voivat hyvin ja asustelevat Turengissa.
11.12.2005 Päivitetty pentusivut: "Mauno" ja "Tane" ovat saaneet oman kodin. Pikkupiun-Rillalle syntyy pentuja loppiaisena.
16.11.2005 Päivitetty pentusivut: pentuja syntymässä jouluna. Ruskeatiikeripojat "Mauno" ja "Tane" etsivät omaa kotia.
7.11.2005 Korjauksia kissojen titteleihin. Pikkupiun-Mörkö valmistui Eurooppa Premioriksi 29.10.2005.
23.10.2005 Lisää kuvia H-pennuista pentueen omalle sivulle
14.10.2005 Kävijälaskuri etusivulle
13.10.2005 Pikku-Piun kissalan kotisivut julkaistu