PENTUJA SYNTYNYT

B2-PENTUE; Emo SC Pikku-Piun Kultamuru eli Muru (musta EUR n) ja isä Katinhännän Mithrandir eli Taisto (sinitiikeri EUR a 23). Pentue on Murun kolmas ja Taiston ensimmäinen. Molempien vanhempien FeLV-, FIV- ja sienitestit ovat negatiiviset, molempien vanhempien veriryhmä on A. Myös molempien munuaiset on tutkittu ultraäänellä ja todettu tutkimushetkellä terveiksi. 22.4.2014 syntyneet pennut ovat ruskeatiikeri uros, ruskatiikeri naaras, musta naaras ja sininen naaras.
Katso lisää tietoja ja kuvia pentuja sivulta!


Pentueen isä Katinhännän Mithrandir. Isä on väriltään sinitiikeri.Pentueen emo SC Pikku-Piun Kultamuru eli Muru, väriltään musta. Kuva Stiina Hovi.


C2-PENTUE; Emo Pikku-Piun Älsa eli Älsa (sinitiikeri EUR n 23) ja isä CH Pikku-Piun Ytimekäs Ylkä (musta EUR n). Pentue on molempien ensimmäinen. Molempien vanhempien veriryhmä on A, FeLV-, FIV- ja sienitestit ovat negatiiviset. Isän munuaiset ja sydän on tutkittu ultraäänellä ja todettu tutkimushetkellä terveiksi. Ruskeatiikeritytöt syntyivät 26.7.2014.
Katso lisätietoja ja kuvia pentuja sivulta!

PENTUJA TULOSSA

Ei pentuja tulossa tällä hetkellä.

SUUNNITTEILLA

Emo IC FI*Pikku-Piun Jalokivi eli Jade (ruskeatabby EUR n 22) ja isä CH Scarborough Voodoo Baladeva eli Miuku (ruskeatabby EUR n 22). Pentujen mahdolliset värit: ruskeatabby (n 22) ja musta (EUR n). Emon veriryhmä on A ja isän B. Molempien vanhempien munuaiset ja sydän on tutkittu ultraäänellä ja todettu normaaleiksi. FeLV ja FIV -testit ovat negatiiviset. Pentue on Jaden toinen ja Miukun neljäs. Jade ei ole halunnut aloittaa kiimaansa, joten tämäkin yhdistelmä tehdään heti kun mahdollista.


CH Scarborough Voodoo Baladeva.IC Pikku-Piun Jalokivi.