Kasvattamieni kissojen sukutaulut löytyvät pentueiden sivuilta. Lisää kuvia kissoistani löydät galleriasta.SP FIN*Pikku-Piun Black Magic (EUR n) s. 25.3.1999, veriryhmä AKutsumanimi on Pippuri. Pippuri on väriltään musta ja se on Mörön toisesta pentueesta (B-pentue). Haamukuvio on tiikeri. Pippurin isä on CH FIN*Castlemoor’s Agile Abebe (EUR n). Pippurilla on ollut yksi pentue sinitiikeriuroksen, GIC FIN*Kissankallion Edvinin (EUR a 23) kanssa (D-pentue). Pentueeseen syntyi sininen tyttö IC FIN*Pikku-Piun Domina (EUR a).

Pippuri on kooltaan emoaan hieman pienempi. Tyypiltään se on kaunis ja feminiininen. Luonteeltaan Pippuri on hieman ujo, mutta seurallinen. Pippuri on steriloitu. Pippuri asuu oman perheensä kanssa Nastolassa. Pippuri aloitti näyttelyuransa uudestaan vanhemmalla iällä ja jokainen tuomari on kehunut Pippurin kaunista päätä ja ilmettä. Pippuri on pärjännyt näyttelyissä hyvin; se on ollut useamman kerran värin paras ja tuomarin paras kissa ja jopa kaksi kertaa näyttelyn paras kastraatti. Pippuri valmistui 26.4.2009 korkeimpaan titteliin Supreme Championiksi ja jäi tämän jälkeen eläkkeelle näyttelyuralta.


IC FIN*Pikku-Piun Domina (EUR a) s. 26.10.2002, veriryhmä AMiinan emo on IP FIN*Pikku-Piun Black Magic (EUR n) ja isä GIC FIN*Kissankallion Edvin (EUR a 23). Miina oli pentueen (D-pentue) ainoa pentu. Miina on väriltään sininen ja sen haamukuvio on tiikeri. Miina on tehnyt pennut CH FIN*Untuvan Sumu-Usvan (EUR a) kanssa (F-pentue). Pentueeseen syntyi kolme sinistä naarasta ja yksi sininen uros. Miina synnytti toisen pentueensa (K-pentue) 30.7.2007. Pentueen isä on EC FIN*Pikku-Piun Akrakadabra (EUR n). Pentueeseen syntyi neljä mustaa naarasta ja yksi musta uros. Miina steriloitiin toisen pentueen jälkeen ja samalla Miina siirtyi sijoitusperheensä omistukseen.

Miina on kooltaan keskikokoinen. Sillä on hyvä, lyhyt, kaksinkertainen, juureen asti sininen turkki. Miina on luonteeltaan vilkas ja seurallinen. Miina asuu Tampereella emäntänsä ja Santra-tätinsä (FIN*Pikku-Piun Cassandra EUR n) kanssa.


CH Silkkiturkin Kukkanen (EUR f 22) s. 12.1.2005, veriryhmä ASilkkiturkin Kukkanen eli Kukka on FIN*Pikku-Piun Aave Ritarin tyttärentytär. Väriltään Kukka on kilpikonnaruskeatabby (EUR f 22). Kukka ei varsinaisesti ole ollut minun kissani vaan Kukan perhe halusi astuttaa Kukan, koska se on luonteeltaan erittäin kiltti ja ihmisrakas. Lisäksi Kukka on vielä kauniskin! Kukka teki pennut (I-pentue) minun kasvattajanimelleni kasvattini FIN*Pikku-Piun Gabrielin kanssa, joka on iso ja erittäin hyväluonteinen ja kärsivällinen uros. Pennut syntyivät 24.12.2005. Pentueessa on neljä pentua; punatabbyuros (EUR d 22), ruskeatabbynaaras (EUR n 22) ja kaksi kilpikonnatabbynaarasta (EUR f 22). Pennuista CH FIN*Pikku-Piun Inachis Io eli Iina (ruskeatabby EUR n 22) jäi sijoitukseen emonsa perheeseen ja teki myöhemmin kaksi pentuetta. Pentueen ainoa uros punatabby Isildur Ice (EUR d 22) on saanut kaksi pentuetta FIN*RedDragon's kissalaan. Kukan sydän ja munuaiset on tutkittu ultraäänellä ja todettu terveiksi.


CH FIN*Pikku-Piun Inachis Io (EUR n 22) s. 24.12.2005, veriryhmä A(Iinan kuva: Stiina Hovi) Iinan emo on CH Silkkiturkin Kukkanen (EUR f 22) ja isä FIN*Pikku-Piun Gabriel (EUR n 22) (I-pentue). Silkkiturkin Kukkasen isoisä on FIN*Pikku-Piun Aave Ritari (EUR n). Iina on väriltään ruskeatabby. Iinan kuvio on hyvä, mutta kontrasti saisi olla parempi. Iina on kooltaan keskikokoinen naaras ja sillä on erittäin kaunis pää ja ilme. Iina sai pennut ruskeatabbyuros CH Scarborough Voodoo Baladevan (EUR n 22) kanssa 11.6.2008 (M-pentue). Pentueessa on kolme ruskeatabbytyttöä, joista Muskotti jäi sijoitukseen emonsa luokse. Iina sai toisen pentueensa 18.9.2009. Pentueen isä on punatabby IC Armain Snufkin (EUR d 22) (Q-pentue). Pentueeseen syntyi 4 pentua; kolme kilpikonnatabbynaarasta ja yksi ruskeatabbyuros. Pennuista uros, Quu-ukko ja yksi naaras, Quurankukka menivät sijoitukseen ja näinollen toivottavasti jatkavat sukua. Iina steriloitiin toisen pentueen jälkeen ja se siirtyi sijoitusperheensä omistukseeen.

Iina asuu sijoitusperheessä Turengissa Kukka-emonsa ja Iris-siskonsa kanssa. Perheeseen kuuluu myös kolme kouluikäistä lasta sekä kaksi koiraa. Iina on luonteeltaan rohkea ja luottavainen. Se on tottunut käsittelyyn ja vilskeeseen. Iinan paras kaveri on luonnollisesti Iris-sisko ja suuri rakkaus berninpaimenkoira Sulo.


FIN*Pikku-Piun Nättityttö (EUR n 23) s. 2.8.2008, veriryhmä ANättityttö eli Muru sai ainoan pentueensa 18.10.2009 punatiikeriuroksen EC Silkkiturkin Jimi Hendrixin (EUR d 23) kanssa (R-pentue). Muru on väriltään ruskeatiikeri (n 23). Murun emo on SC FIN*Pikku-Piun Femme Fatale (EUR a) ja isä GIC&PR Simeoni (ruskeatiikeri EUR n 23). Murun pentueessa on kolme pentua; ruskeatiikeriuros (n 23), kilpikonnanaaras (f) ja kilpikonnaruskeatiikerinaaras (f 23).

Muru on luonteeltaan vilkas ja hyväntuulinen, kooltaan pieni kuten emonsa Millikin. Muru asuu Jokelassa siskonsa Niiskuneidin (EUR a) eli Helmin kanssa. Perheeseen kuuluu lisäksi vanhemmat ja kaksi alle kouluikäistä poikaa. Lapset ovat Murun ja Helmin parhaat kaverit. Päiväunet otetaan aina lasten sängyssä, kun lapset leikkivät vieressä. Sekä Murun että Helmin munuaiset on tutkittu ultraäänellä ja todettu normaaleiksi. Muru teki yhden pentueen ja molemmat siskot on nyt steriloitu.
CH Scarborough Voodoo Baladeva (EUR n 22) s. 26.7.2006, veriryhmä B(Baladevan kuva: Markus Wikström) Baladeva on tuotu Ruotsista ja kasvattaja on Ingemar Stade. Ostin Baladevan siitoskäyttöön lähinnä omille naarailleni. Baladeva on väriltään ruskeatabby. Baladeva asuu Helsingissä sijoitusperheessä ja sen kutsumanimi on Miuku. Baladeva oli Tampereen näyttelyssä tuomarin paras nuori. Pentunäyttelyssä Ruotsissa se oli kategorian paras pentu. Baladevalla on ollut kolme pentuetta, kaksi Pikku-Piun naaraiden kanssa ja yksi pentue FIN*RedDragon's kissalaan. Baladevan munuaiset ja sydän on tutkittu ultraäänellä ja todettu normaaleiksi.

Kutsumanimi on tullut siitä, että poika on kova juttelemaan ja kehräämään. Rukki hyrrää lähes tauotta. Baladeva on vilkas ja leikkisä poika. Luonteeltaan se on erittäin seurallinen ja sopeutuva. Baladevalla on kaverina saksanpaimenkoiratyttö. Baladeva on kooltaan pienehkö uros, mutta erittäin lihaksikas. Baladevalla on upea turkin laatu ja tabbykuvio. Se on väriltään voimakkaan lämpimän ruskea ja tabbykuvio on vailla vertaa. Baladevalla on erittäin kaunis ilme.